Wat we doen

Een klas met pubers ‘managen’, of een goed gesprek met een jongere voeren; dat kan nog best lastig zijn. Wij bieden sinds 15 jaar een unieke manier aan om hiermee te oefenen;  echte scholieren als trainingsacteurs. Zowel Havo/Vwo als VMBO leerlingen. De jongeren zijn getraind om verschillende soorten gedrag te spelen, daarnaast de interactie te observeren en feedback te geven. ‘Wat is het fijn om eens gewoon te kunnen oefenen‘, horen we vaak. De acteurs kunnen worden ingezet bij trainingen gespreksvaardigheden; zoals mentor- of driehoeksgesprekken. Ze kunnen uitstekend gebruikt worden om docenten te scholen op het gebied van ‘Didactisch coachen’. Ook leid ik teams acteurs op, zodat scholen er zelf mee aan de slag kunnen. Klik hier

Onze klanten: vooral docenten, met grote en kleine orde vragen op het gebied van orde houden. Daarnaast werken we ook met studenten, huisartsen, mentoren en counselors op het gebied van gespreksvaardigheden. De jongeren worden betaald, om een professionele basis te waarborgen en vertrouwelijkheid te garanderen.

Ons aanbod leent zich voor het professionaliseren van docententeams. Het scholen van docenten in effectieve communicatie past binnen doelen die aansluiten bij het Nationaal Onderwijs Programma, omdat er op een duurzame manier geïnvesteerd wordt in een verbetercultuur.